Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιβεβαιώνεται και η 5η σεζόν για το La Casa De Papel στο Netflix

*
Δεν έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που μάθαμε περισσότερα για την ημερομηνία προβολής της 4ης σεζόν στο La Casa De Papel και φαίνεται πως το Netflix έχει ήδη σχέδια και για την 5η. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δηλώσεις του σεναριογράφου της σειράς, Alex Pina, υπάρχει ήδη η ιδέα για τον 5ο κύκλο επεισοδίων και το κεντρικό σκηνικό για το σενάριο. Μάλιστα, η ιδέα αυτή ήρθε όσο η ομάδα παραγωγής δούλευε πάνω στον επόμενο που περιμένουμε, δηλαδή τον τέταρτο. Οι πληροφορίες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή αναφέρουν πως τα γυρίσματα για το La Casa De Papel θα ξεκινήσουν κάποια στιγμή μέχρι τα μέσα του 2020 και ξέρουμε σίγουρα πως θα συμμετέχουν οι Alvaro Morte (Professor) και Itziar Ituno (Raquel). Η κεντρική ιδέα αναφέρεται πως θα είναι ένα διεθνές πραξικόπημα. Περισσότερα τους επόμενους μήνες. Μείνετε συντονισμένοι!




Διαβάστε επίσης: ποιές ταινίες να δω το 2020 στο netflix

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • mysterious
    • Εχει να πεσει ξεζουμισμα...αυτο ειχα πει απο τον τριτο κυκλο κιολας.Μια σειρα που ηταν να κλεισει στους δυο κυκλους,αγοραστηκε απο το netflix με το αναμενομενο αποτελεσμα.

*